Bemutatkozás

Köszöntjük honlapunkon!

Általános tájékoztatónkban megismerkedhet főbb tevékenységi köreinkkel, azok előnyeivel, sajátosságaival. Szívesen fogadjuk cégek képviselőit, akik költségtakarékosan kívánják megoldani munkaerő szükségleteiket.

Szolgáltatásunk keretében cégünk végzi el a legrövidebb határidőn belül azt Ön által meghatározott kritériumoknak megfelelő munkafolyamatokat.

Legújabb szolgáltatásunk a hipoklórossavas fertőtlenítés, melynek a lényege hogy a ködképző berendezésünk az oldatból egy aeroszol párát készít, ideális esetben kevesebb, mint 20 μm méretű aeroszol ködöt hoz létre a terület fertőtlenítésére. A HOCl köd nagyon hatékony a felületek mikrobiális fertőtlenítésében. A hipoklórossavat számos iparágban használják, a mezőgazdaságtól és az éttermektől kezdve, az élelmiszerelőállítástól az egészségügyi ellátásig, beleértve a krónikus sebkezelést és fertőtlenítést is. Nézze meg bemutatóvideónkat:

Ez potenciális előnyt jelent üzlethelyiségnek, orvosi rendelőknek, közösség által használt tereknek a fertőtlenítésénél, ahol az aeroszolok hosszabb ideig levegőben lehetnek. A hipoklórossavas ködképző gép által előállított aeroszol az egyik olyan fertőtlenítőszer, amelyet ha kombinálunk megfelelő személyi védőfelszereléssel, szűrési- és társadalmi távolságtartó technikával, kézmosással és nagyteljesítményű elszívással, hozzájárulhat a COVID-19 átvitelének csökkentéséhez. A hipoklórossavas ködképző gép magában foglalja az ideális fertőtlenítőszer összes előnyös hatását: könnyen kezelhető, olcsó, jó biztonsági profilú, széles körű baktériumölő és virucid hatású, valamint nagy területek gyors fertőt-lenítésére használható.

Családi vállalkozásunk kezdetben csak  takarítással foglalkozott a 90-es évek elején, ebből nőtte ki magát a 2000-es évekre egy átfogó szolgáltatást kínáló vállalkozássá, hogy az ügyfeleink személyre szabott igényeit teljes körűen kielégíthessük. Így alakult meg a Molnár és Fiai Szolgáltató Kft., ami Veszprém megye, Tapolca és környéke egyik legdinamikusabban fejlődő takarítással foglalkozó cége.

Szem előtt tartjuk a munka kiváló minőségét. Számunkra a legfontosabb, hogy megrendelőink ne a takarításért fizessenek, hanem a tisztaságért és a rendért, hogy az ott dolgozók a legmagasabb szinten tudják elvégezni a rájuk bízott feladatokat, tiszta környezetben. Mivel fontosnak tartjuk a hibátlan, és minőségi munkát a takarítások nagy részét Duplex 620 típusú szőnyeg és padlótisztító gépekkel végezzük.

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen!

A Duplex megalkotta a legegyszerűbb és sokoldalúbb gépet, amely felmossa és szárítja a bármilyen tipusú padlózatot, a szennyeződés és a felmosószer összegyűjtésével. A Duplex felmos, felkeféli a padlózatot, fertőtlenítésre is alkalmas és rendkívül hatékony a szabálytalan és egyenetlen felületű padlózaton is. A Duplex kezelése és használata rendkívül egyszerű; a készülék formája, a kefék helyzete, a víztartályok és a motor központi kialakítása, a gép kiegyensúlyozottsága lehetővé teszik, hogy csupán egy kézzel könnyedén írányítható legyen. A Duplex az egyedüli készülék amellyel a sarkok is könnyedén tisztíthatók.

Kérjük tekintse át honlapunkat és amennyiben árajánlatkérésével megtisztel minket, keressen minket elérhetőségeinken.

 

Molnár István
tulajdonos, ügyvezető